Apr23 4/23/2013 10:40:00 AM by Giannis
- Με αυτή την κίνηση η Eurobank στέκεται στα πόδια της και διασφαλίζει τους πελάτες της
- Μετά την ανακεφαλαιοποίηση η Eurobank αναμένεται να προχωρήσει σε εξαγορά άλλων μη συστημικών τραπεζών

- Υπολογίζεται πως από τον Σεπτέμβριο η Eurobank θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο τραπεζικό σύστημα 

read more...
Apr23 4/23/2013 10:29:00 AM by Giannis
Νέα ταλαιπωρία περιμένει εκατομμύρια φορολογουμένους
 
Νέα ταλαιπωρία περιμένει εκατομμύρια φορολογουμένους που έχουν στην κατοχή τους αγροτεμάχια και ακίνητα εκτός σχεδίου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους, οι φορολογούμενοι θα κληθούν από το υπουργείο Οικονομικών να υποβάλουν, μέχρι το τέλος Ιουνίου, εκ νέου το έντυπο Ε9 και να δηλώσουν αναλυτικά και με πολύ περισσότερες λεπτομέρειες στοιχεία για τις εκτάσεις γης που βρίσκονται εκτός σχεδίου.

    

read more...
Apr22 4/22/2013 3:46:00 PM by Giannis
 

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ (ΟΣΥ), Γιάννη Οικονόμου.

 

Στην συνάντηση ο Βασίλης Οικονόμου έθεσε το ζήτημα της απουσίας δικτύου Αστικών Μέσων Μαζικής Μεταφοράς σε  πολλούς Δήμους της Περιφέρειας Αττικής, πολλοί από τους οποίους μάλιστα υποδέχονται εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους του Λεκανοπεδίου, ιδίως τους θερινούς μήνες.  

read more...
Apr22 4/22/2013 3:22:00 PM by Giannis
Οι αποκλίσεις έχουν εκμηδενισθεί, σύμφωνα με το σύστημα «Ήλιος»
 
Κανονικά θα καταβληθούν όλες οι συντάξεις Μαΐου ακόμη κι αν υπάρχουν αποκλίσεις σε ό,τι αφορά τους αριθμούς Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης και Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (ΑΜΚΑ και ΑΦΜ).
 

Λόγω του Πάσχα ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης έδωσε εντολή στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) να καταβληθούν κανονικά όλες οι συντάξεις, κύριες και επικουρικές. 

read more...
Apr22 4/22/2013 2:05:00 PM by Giannis
Προγράμματα επιχειρηματικότητας για όσους είναι από 18 ως 35 ετών
 
Επιχειρηματικές ευκαιρίες σε 11.600 άνεργους νέους θα προσφέρουν τρία νέα προγράμματα, τα οποία θα υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα.
 

Τα προγράμματα απευθύνονται σε ανέργους ηλικίας 18-35 ετών, εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, οι οποίοι θα επιδοτηθούν για να φτιάξουν τη δική τους επιχείρηση 

read more...
Apr22 4/22/2013 1:49:00 PM by Giannis
Κινητοποίηση για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους
 

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις αρχής γενομένης από αύριο προχωρούν οι εφοριακοί. 

read more...
Apr22 4/22/2013 12:52:00 PM by Giannis
Ο δρόμος για τις απολύσεις άνοιξε μετά την απόφαση που πήραν οι πολιτικοί αρχηγοί στη σύσκεψη του Σαββάτου. Οι απολύσεις θα γίνουν από τέσσερις βασικές πηγές, μία εξ αυτών είναι η κατάργηση και η συγχώνευση φορέων και οργανισμών του Δημοσίου.

Μετά τις συγχωνεύσεις των φορέων και των οργανισμών θα γίνει επιλογή των υπαλλήλων. Θα υπάρξει αξιολόγηση και οι υπάλληλοι που δεν κριθούν ικανοί για να συνεχίσουν την εργασία τους θα απολυθούν. 

read more...
Apr22 4/22/2013 11:06:00 AM by Giannis
Με πέντε απουσίες άρχισε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου για την υπόθεση διακίνησης παράνομου χρήματος από «μίζες» εξοπλιστικών προγραμμάτων στην οποία φέρεται να εμπλέκεται και ο πρώην υπουργός.

Ο πρώην υπουργός έφτασε στο κτήριο του Εφετείου λίγο πριν από τις 9 το πρωί, ενώ στην αίθουσα του δικαστηρίου μπήκε μαζί με τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη. Στο δικαστήριο, ωστόσο, δεν προσήλθε η κόρη του κ.Τσοχατζόπουλου, Αρετή. Η δίκη διεξάγεται στην Αίθουσα τελετών του Αρείου Πάγου. 

read more...
Apr22 4/22/2013 10:42:00 AM by Giannis
Ο ύποπτος για τη φονική βομβιστική επίθεση στη Βοστόνη, Τζοχάρ Τσαρνάεφ, ανέκ τησε τις αισθήσεις του και άρχισε να απαντά γραπτώς στις ερωτήσεις των ερευνητών, μετέδωσαν...
αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
 

Ο 19χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά τη σύλληψή του σε προάστιο της Βοστόνης.  

read more...
Apr19 4/19/2013 1:16:00 PM by Giannis
Νεκρός έπεσε ο ένας ύποπτος της επίθεσης στο Μαραθώνιο της Βοστώνης έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς στο Watertown της Βοστώνης, ενώ αναζητείται ο δεύτερος, όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
 

Επιβεβαιώνοντας τον θάνατο ενός από τους δύο υπόπτους για τις επιθέσεις της Βοστώνης στον λογαριασμό του στο Twitter ο αρχηγός της αστυνομίας της Βοστώνης Εντ Ντέιβις προειδοποιεί: "Ενας άλλος διαφεύγει (...), οπλισμένος και επικίνδυνος". 

read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω