Feb14 2/14/2012 11:37:00 AM by Giannis

 Τι πρέπει να προσέξουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων σε Άγιο Στέφανο, Ανθούσα, Διόνυσο, Μαραθώνα, Νέα Μάκρη, Πικέρμι, Ραφήνα, Ροδόπολη, Σταμάτα.

Ξεκινά αύριο σε εννέα περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής η ανάρτηση κτηματολογικών στοιχείων. Πρόκειται για τις περιοχές Άγιο Στέφανο, Ανθούσα, Διόνυσο, Μαραθώνα, Νέα Μάκρη, Πικέρμι, Ραφήνα, Ροδόπολη (Μπάλας) και Σταμάτα. Η προθεσμία για την υποβολή αίτησης διόρθωσης/ένστασης είναι δύο μήνες για τους κατοίκους εσωτερικού, δηλαδή έως τις 17 Απριλίου, ενώ για τους κατοίκους εξωτερικού είναι τέσσερις μήνες, δηλαδή έως τις 15 Ιουνίου. Η ανάρτηση γίνεται στα κατά τόπους αρμόδια γραφεία κτηματογράφησης ή στην ιστοσελίδα της Κτηματολόγιο Α.Ε. Με την ανάρτηση δημοσιοποιούνται:
Ο Κτηματολογικός Πίνακας, που περιλαμβάνει την περιγραφή των ακινήτων και τη νομική πληροφορία που αφορά σ΄αυτά.
read more...
Feb14 2/14/2012 11:14:00 AM by Giannis

 Σχέδιο για γυμνάσιο έκτρωμα στην Παιανία

Ιδιαίτερα ανήσυχοι είναι γονείς και εκπαιδευτικοί στην Παιανία, από τη στιγμή που έμαθαν για την επικείμενη συγχώνευση

 

Πυρ και μανία είναι σι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί των Γυμνασίων της Παιανίας, μετά από την απόφαση του υπουργείου Παιδείας να προχωρήσει στn συγχώνευση του 1ου και του 2ου Γυμνασίου της πόλης. ‘Έντονες είναι οι αντιδράσεις των καθηγητών, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν στο πλευρό τους και τη δημοτική αρχή

read more...
Feb13 2/13/2012 3:46:00 PM by Giannis

 Με την παρουσία πολλών εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης και κοινωνικών στελεχών, πραγματοποιήθηκε η 2η Σύσκεψη Στελεχών των Ελεύθερων Πολιτών στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου. Τα συμπεράσματα της σύσκεψης συνοψίζονται στα εξής:
 «Η πολιτική και εκλογική συμπόρευση των Ελεύθερων Πολιτών με την Δημοκρατική Αριστερά, γίνεται στην βάση προγραμματικής συμφωνίας. Κοινός μας στόχος είναι η ανασυγκρότηση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης και η κατάθεση της εναλλακτικής πρότασης διακυβέρνησης που θα προσφέρει την Θετική Διέξοδο από την κρίση. Κεντρικό ρόλο στην πρότασή μας κατέχει η κοινωνική δικαιοσύνη που μπορεί να διασφαλιστεί εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης

read more...
Feb13 2/13/2012 3:28:00 PM by Giannis

 Από τον Απρίλιο ανοίγει ο δρόμος για εκλογές, καθώς το έργο της παρούσας κυβέρνησης ολοκληρώνεται περί το τέλος Μαρτίου, ανέφερε σήμερα ο υπουργός  Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων. Ο κ. Καψής χαρακτήρισε «κολασμένες» τις τρεις επόμενες εβδομάδες και σημείωσε ότι ο επικείμενος ανασχηματισμός θα είναι περιορισμένος.
«Οι όποιες αλλαγές, θα γίνουν με γνώμονα το συγκεκριμένο έργο που έχει η κυβέρνηση», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ερωτηθείς για το χρόνο και το εύρος του ανασχηματισμού, μετά τις παραιτήσεις της Μ. Ξενογιαννακοπούλου, του Γιάννη Κουτσούκου και των προερχομένων από το ΛΑΟΣ υπουργών.

read more...
Feb13 2/13/2012 3:02:00 PM by Giannis

 Αλλαγές στον πολιτικό χάρτη και δομικές ανακατατάξεις προκαλεί η προσθήκη δύο ακόμη ανεξάρτητων Βουλευτών στην Περιφέρειας Αττικής, ανεβάζοντας τον αριθμό τους σε τέσσερις. 

read more...
Feb13 2/13/2012 1:57:00 PM by Giannis

 Οι μισοί σχεδόν Έλληνες (48,1%) λένε  «ναι στη χρεοκοπία», σύμφωνα με την νέα δημοσκόπηση της RASS  για το «Παρόν» της Κυριακής, ενώ επτακομματική βουλή καταγράφει ως προς την πρόθεση ψήφου

Δημοσκόπηση της RASS για το «Παρόν»:
Το 61,5% ζητά εκλογές τώρα ενώ όχι λέει το 38%,
 

Στην πρόθεση ψήφου

-Η Νέα Δημοκρατία προηγείται με μεγάλη διαφορά με ποσοστό 21,4%, έχοντας όμως χάσει 3,2 μονάδες από την προηγούμενη δημοσκόπηση της RASS.

-Δεύτερο κόμμα εμφανίζεται η Δημοκρατική Αριστερά με ποσοστό 13,7%.
-Τρίτο κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με 8,8%

 

read more...
Feb13 2/13/2012 10:54:00 AM by Giannis

 Ανθρωποι κάθε ηλικίας και κοινωνικής ομάδας συνέρρευσαν σε Σύνταγμα και Ομόνοια διαδηλώνοντας ενάντια στα νέα μέτρα. Η «βροχή» από μολότοφ και τα χημικά δεν κατάφεραν να αποθαρρύνουν τους διαδηλωτές, οι οποίοι παρέμεναν μέχρι αργά το βράδυ στους γύρω δρόμους

Τις ημέρες των μαζικών συγκεντρώσεων του Ιουνίου, όταν χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωναν την οργή τους ενάντια στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, θύμισαν τα χθεσινά συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας.
Διαδηλωτές κάθε ηλικίας και κοινωνικής ομάδας κατέκλυσαν την πλατεία Συντάγματος και όλους τους γύρω δρόμους μέχρι αργά το βράδυ, ζητώντας την καταψήφιση των νέων μέτρων που συμφωνήθηκαν από την τρόικα και την κυβέρνηση αψηφώντας ακόμη και τη «βροχή» από μολότοφ και τα χημικά που έπεφταν.
Παρά τον φόβο της καταιγίδας που προέβλεπε η ΕΜΥ, από τις 3 το μεσημέρι, η λεωφόρος Αμαλίας ήταν ήδη κατάμεστη, ενώ από τους γύρω δρόμους κατέφταναν συνεχώς διαδηλωτές. Στις 5 το απόγευμα η πλατεία Συντάγματος είχε ήδη γεμίσει. Η οδός Πανεπιστημίου είχε κόσμο μέχρι την οδό Αμερικής, ενώ στη Σταδίου το πλήθος έφτανε σχεδόν μέχρι την Ομόνοια και ενωνόταν με τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.
read more...
Feb13 2/13/2012 10:38:00 AM by Giannis

 Με την αποφασιστικής σημασίας ψήφο 199 βουλευτών άνοιξε ο δρόμος για τη διάσωση της χώρας από τη χρεοκοπία. Οι διαρροές στην ψηφοφορία προκάλεσαν κραδασμούς στα κόμματα. Η... θύελλα διαγραφών συμπαρέσυρε 45 στελέχη του ΠΑΣΟK, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ

Με μια απόφαση ιστορικής ευθύνης των βουλευτών και με ευρύτατη κοινοβουλευτική πλειοψηφία (199 «ναι» έναντι 74 «όχι»), η οποία ωστόσο συνοδεύτηκε από σοβαρούς κλυδωνισμούς εντός των δύο μεγάλων κομμάτων, επικυρώθηκε αργά χθες το βράδυ στη Βουλή η νέα δανειακή σύμβαση.
Η πιο κρίσιμη ψηφοφορία των τελευταίων δεκαετιών, όπως χαρακτηρίστηκε επανειλημμένως από τον πρωθυπουργό και κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, περιελάμβανε πολλές εκπλήξεις, με μεγάλο αριθμό βουλευτών να διαφοροποιούνται, ωστόσο εξασφαλίστηκε η προσδοκώμενη ευρύτατη πλειοψηφία που απέτρεψε άκρως δυσάρεστα αποτελέσματα για τη χώρα που βρισκόταν υπό τη δαμόκλειο σπάθη της χρεοκοπίας.
read more...
Feb10 2/10/2012 11:36:00 AM by Giannis

 Τα συνδικάτα καλούν σε συγκεντρώσεις στην πλατεία Συντάγματος, σήμερα και αύριο στις 11.00 το πρωί, ενώ την Κυριακή το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή όταν κατατίθενται τα νέα μέτρα προς ψήφιση.

Τριήμερο αγωνιστικών κινητοποιήσεων με 48ωρη γενική απεργία σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012, και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε όλη τη χώρα, παράλληλα με τις απεργιακές κινητοποιήσεις αποφάσισαν σήμερα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
 
Τα συνδικάτα που διμαρτύρονται εναντίον των μέτρων που περιλαμβάνονται στο νέο μνημόνιο, καλούν σε συγκεντρώσεις στην πλατεία Συντάγματος, σήμερα και αύριο Σάββατο στις 11.00 το πρωί, ενώ για την Κυριακή το απόγευμα οπότε και κατατίθενται τα νέα μέτρα προς ψήφιση προγραμματίζουν συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή.
read more...
Feb10 2/10/2012 11:17:00 AM by Giannis

 Το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και λιτότητας που πρότεινε η τρόικα σε αντάλλαγμα της νέας δανειακής σύμβασης συμφωνήθηκε κατά 90% από τους εκπροσώπους της τρικομματικής κυβέρνησης, το 10% αφορά την περικοπή των συντάξεων για τις οποίες δόθηκε διορία 15 ημερών, προκειμένου να βρεθούν 300 εκατ. ευρώ που θα αποτρέψουν τη μείωσή τους.

 
Στο νέο πακέτο μέτρων λιτότητας που συμφωνήθηκε από τους πολιτικούς αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ περιλαμβάνονται τα εξής:
 
read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω