Mar7 3/7/2012 12:19:00 PM by Giannis

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ

 
Στα Πλαίσια της 8 Μάρτη, Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, σας καλούμε στην εκδήλωση αλληλεγγύης για τον ηρωικό αγώνα των Χαλυβουργών. Θα προβληθεί ντοκιμαντέρ για τις πρώτες 100 ημέρες της απεργίας.
 
· Την εμπειρία του απεργιακού αγώνα θα μας μεταφέρει σύζυγος απεργού χαλυβουργού και μέλος της Ο. Γ. Ε.
read more...
Mar7 3/7/2012 12:09:00 PM by Giannis

 ΚΑΛΕΣΜΑ

 
Η Επιτροπή Γραμματικού Μαραθώνα κατά των ΧΥΤΑ καλεί όλους τους κατοίκους του δήμου Μαραθώνα για ενημέρωση και ανοιχτή συζήτηση
 
Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 ημέρα και ώρα 11.00 στο Κοινοτικό Κατάστημα Γραμματικού.
 
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών στις 28/2/2012 διέκοψε τις εργασίες στο ΧΥΤΑ Γραμματικού και ανέβαλε τη συζήτηση ασφαλιστικών μέτρων για 16/3/2012.
read more...
Mar7 3/7/2012 10:58:00 AM by Giannis

 Χαράτσι .. με "πατέντα" αποδεικνύεται το Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων, αφού είναι ο μόνος φόρος που εισπράττεται (μέσω της ΔΕΗ) αλλά -από τα πολλά "παράθυρα" και "περιπτώσεις" του νόμου- ουδείς ξέρει πώς και πόσα να υπολογίζει πως του έρχονται να πληρώσει!

 
Με νεότερες οδηγίες που εξέδωσε (ΠΟΛ.1056/2-3-2012) το υπουργείο Οικονομικών καταργεί τις προηγούμενες εγκυκλίους του, θέλοντας να κλείσει τις «τρύπες» που διαπιστώθηκαν στην εφαρμογή του νόμου –αλλά και να αναγκάσει περισσότερους να πληρώνουν το Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.
 
read more...
Mar7 3/7/2012 10:51:00 AM by Giannis

 Νέα προγράμματα, για την υποστήριξη των ανέργων, θέτει σε εφαρμογή το Μάρτιο και τον Απρίλιο το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Τα προγράμματα έχουν προϋπολογισμό 1.236.010.000 ευρώ και αναμένεται να ωφεληθούν 289.294 άτομα.

Στο περιεχόμενο των προγραμμάτων και στους στόχους του υπουργείου Εργασίας αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργος Κουτρουμάνης.
read more...
Mar7 3/7/2012 10:44:00 AM by Giannis

 Το λαθρεμπόριο στην αγορά υγρών καυσίμων αλλά και το σύστημα «Ήφαιστος» θα βρεθούν την Τέταρτη στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

 
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Παντελής Οικονόμου θα ενημερώσει την Κοινοβουλευτική Επιτροπή σχετικώς με το λαθρεμπόριο καυσίμων, ενώ στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί και η υπόθεση της νοθείας στις ποσότητες καυσίμων που προμηθεύονται οι Ένοπλες Δυνάμεις από ιδιώτες.
 
read more...
Mar6 3/6/2012 6:49:00 PM by Giannis

 Το λεγόμενο «κίνημα της πατάτας» μπορεί να αποτελέσει την αφορμή και το ξεκίνημα ανάληψης δράσεων από την αυτοδιοίκηση για την προστασία των παραγωγών, για τη μείωση της αδικαιολόγητα υψηλής τελικής τιμής των αγροτικών προϊόντων που φτάνουν στον καταναλωτή και για την αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά.

 
read more...
Mar6 3/6/2012 11:33:00 AM by Giannis

 Υπερψηφίστηκε επί της αρχής, με τη στήριξη ΠαΣοΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ το νομοσχέδιο για το πειθαρχικό δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων.

 
Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας γνωστοποίησε επίσης ότι την ερχόμενη Τετάρτη έχει καλέσει στο υπουργείο του τους συναρμόδιους υπουργούς προκειμένου να συζητήσουν την αλλαγή των δημοσίων οργανισμών, με στόχο την μείωση των δομών τους κατά 30%.
 
Με τις νέες ρυθμίσεις προβλέπεται μεταξύ άλλων ότι:
 
Σε αυτοδίκαιη αργία τίθεται πλέον ο υπάλληλος που:
read more...
Mar6 3/6/2012 11:22:00 AM by Giannis

 Σε νέα μείωση έως 20% για κύριες συντάξεις άνω των 1.000-1.100 ευρώ οδηγεί η μαύρη τρύπα 9 δισ. ευρώ στο ασφαλιστικό σύστημα μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του έτους, ενώ στον χορό των περικοπών μπαίνουν και τα εφάπαξ.

Οι αριθμοί τρομάζουν την κυβέρνηση. Σύμφωνα με την εκτίμηση του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, το τελευταίο τρίμηνο του 2012 το ασφαλιστικό σύστημα με δυσκολία θα ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Και αυτό γιατί από την έκρηξη της ανεργίας, το κλείσιμο επιχειρήσεων, την εισφοροδιαφυγή, τις ελαστικές μορφές εργασίας αλλά και το κούρεμα των ομολόγων των ασφαλιστικών ταμείων προκαλείται μαύρη τρύπα 9 δισ. ευρώ για φέτος.
read more...
Mar6 3/6/2012 11:14:00 AM by Giannis

 Παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά στα γραφεία του ΤΕΑΔΥ προγραμματίζει για τις 13.30 η ΑΔΕΔΥ ζητώντας την εξαίρεση των Ασφαλιστικών Ταμείων από το κούρεμα των ομολόγων. Σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ σημειώνει ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργεια που «θα διασφαλίζει τα συμφέροντα των ασφαλισμένων και των αποθεματικών των Ταμείων».

Τονίζει ακόμη ότι «θα πάρει κάθε μέτρο για να αποτρέψει τη νέα ληστεία σε βάρος των Ταμείων», ενώ θα εξετάσει και προσφυγή κατά της Τράπεζας της Ελλάδας.
read more...
Mar6 3/6/2012 11:00:00 AM by Giannis

 «Ο κ. Παπαδήμος ήξερε να ορθώσει το ανάστημά του και να μιλήσει ως ίσος προς ίσον στους χώρους λήψης αποφάσεων» λέει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος, ο οποίος αποκαλύπτει ότι υπάρχουν συζητήσεις – ανεπίσημες – για μετεκλογική συνεργασία των δύο κομμάτων στις οποίες μετέχουν βουλευτές, συνδικαλιστές, πολιτικά στελέχη, διανοούμενοι και επιχειρηματίες. Αποφεύγει να δηλώσει ποιον στηρίζει για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας στο ΠαΣοΚ,  τον κ. Βενιζέλο ή τον κ. Παπουτσή, και ζητεί εκλογές από τη βάση με κάλπη. 

read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω