Apr11 4/11/2012 6:28:00 PM by Giannis

 Προχωράμε προς τις εκλογές με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στην κρίση του κυρίαρχου λαού. Είμαστε έτοιμοι με πρόγραμμα και θέσεις. Απευθυνόμαστε στους πολίτες και τους ζητάμε να δώσουν δύναμη στη Δημοκρατική Αριστερά. Για να είναι η Ελλάδα ζωντανή,  με την κοινωνία όρθια. Μέσα στην Ευρώπη. Για να απαγκιστρωθεί η χώρα σταδιακά από το μνημόνιο και τα απαράδεκτα μέτρα του.

read more...
Apr9 4/9/2012 6:41:00 PM by Giannis

 Tην Μεγάλη Τετάρτη πρόκειται να ανακοινωθεί η 6η Μαΐου ως ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών (πολύ λίγες πιθανότητες υπάρχουν πλέον για την 13η Μαΐου) μετά από συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και την ανακοίνωση για τη διάλυση της Βουλής. Το Μαξίμου βρίσκεται πλέον ήδη σε τροχιά εκλογών, διαψεύδει εδώ και ημέρες επισήμως τις διάφορες φήμες περί αναβολής ή μετάθεσης όλα όμως δείχνουν ότι ο σχεδιασμός έχει προχωρήσει και όλα είναι έτοιμα για να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Πρέπει να σημειωθεί ότι αν το κλείσιμο της Βουλής αναβληθεί για αργότερα από την Μεγάλη Τετάρτη –έστω και ένα εικοσιτετράωρο κατά πολλούς- οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν πιθανότατα στις 13 Μαΐου. 

read more...
Apr9 4/9/2012 6:34:00 PM by Giannis

 Κωδωνοκρουσίες θα έχουμε σήμερα το βράδυ σε Μέγαρα, Ελευσίνα, Μαραθώνα και Καλύβια. Μια πληροφορία που τρέχει από στόμα σε στόμα εδώ και λίγη ώρα, έχει συνεπάρει- σύμφωνα με πληροφορίες,  τους κατοίκους του υπολοίπου Αττικής.

 
 
Ο «ύπαρχος» του Τιτανικού Γιώργος Παπακωνσταντίνου, λέγεται ότι θα ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά του, έστω και αν το μόνο που τον συνδέει με την περί ου ο λόγος εκλογική περιφέρεια είναι το γνωστό οικογενειακό αυθαίρετο στη Χαμολιά της Βραυρώνας. 
read more...
Apr9 4/9/2012 11:19:00 AM by Giannis

 Νέα καταιγίδα μέτρων και πρόσθετες περικοπές συντάξεων και μισθών –κυρίως στον ιδιωτικό τομέα- «φέρνουν» τα στοιχεία που επικαλείται το ΔΝΤ για να απαιτήσει τον Μάιο από την νέα κυβέρνηση ακόμα μεγαλύτερες θυσίες.

«Με τα μάτια του ελεγκτή», παρά τις άγριες περικοπές στον κατώτατο μισθό του ιδιωτικού τομέα, οι απώλειες για το μέσο εισόδημα των εργαζομένων ήταν σχετικά μικρές. Στο όνομα της «κοινωνικής δικαιοσύνης» το ΔΝΤ ζητάει τώρα και από αυτούς να συμβάλλουν ακόμα περισσότερο «στο βάρος της προσαρμογής». Τα ίδια στοιχεία δείχνουν και μεγάλα περιθώρια για νέες μειώσεις διαπιστώνει επίσης το ΔΝΤ στα ειδικά μισθολόγια για γιατρούς, δικαστικούς, ένστολους κλπ, αλλά ακόμα και και για τις συντάξεις.
read more...
Apr9 4/9/2012 11:10:00 AM by Giannis

 Χωρίς απτά αποτελέσματα η συνάντηση της υπουργού κ. Διαμαντοπούλου, με τα μέλη της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, για αναστολή της 48ωρη απεργιακής κινητοποίησης μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα. Η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, αναμένεται να συνεδριάσει μόνο, αν προκύψει κάτι πολύ σημαντικό ή βελτιωμένο από πλευράς της κυβέρνησης. Εμμένει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση, ενώ την ίδια ώρα η κυβέρνηση διαμηνύει, ότι είναι αποφασισμένη να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον, για τη μετακίνηση των ταξιδιωτών και τη μεταφορών των προϊόντων.

read more...
Apr9 4/9/2012 10:55:00 AM by Giannis

 Σημαντικές ευθύνες για την κυβέρνηση και την Τράπεζα της Ελλάδος προκύπτουν για τις ζημιές που υπέστησαν ασφαλιστικά ταμεία και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ), όπως νοσοκομεία, πανεπιστήμια κτλ., τα οποία υποχρεώθηκαν να συνεχίσουν να καταθέτουν τα διαθέσιμά τους στην Τράπεζα της Ελλάδος ακόμη και όταν ήταν πλέον γνωστό ότι τα ελληνικά ομόλογα επρόκειτο να «κουρευτούν». Η ζημιά είναι μεγαλύτερη για τα ΝΠΔΔ, τα οποία κατέθεσαν μέρος της κρατικής επιχορήγησης, δηλαδή της ενίσχυσης που παίρνουν από τον προϋπολογισμό, η οποία «κουρεύτηκε», καθιστώντας προβληματική έως αδύνατη τη λειτουργία τους. Το γεγονός αυτό αναδεικνύει την αδυναμία του συστήματος να προβλέψει εξελίξεις και να ενεργήσει προληπτικά ώστε να αποφύγει τέτοιου είδους καταστάσεις

read more...
Apr6 4/6/2012 4:32:00 PM by Giannis

 Στην δημοσκόπηση επιβεβαιώνεται η πτώση του δικομματισμού και η άνοδος των ποσοστών των μικρότερων κομμάτων. Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η νέα δημοσκόπηση της ALCO δίνει τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 
read more...
Apr6 4/6/2012 11:06:00 AM by Giannis

 Έντονες φήμες για μετάθεση της ημερομηνίας των εκλογών τουλάχιστον κατά μια εβδομάδα κυκλοφόρησαν αργά το βράδυ στην Αθήνα.

 
Τα σχετικά σενάρια πυροδότησε δήλωση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου στην Κύπρο ότι η ολοκλήρωση του σχεδίου ανακεφαλαιοποίησης του τραπεζικού συστήματος θα έχει πραγματοποιηθεί έως τις 20 Απριλίου. Τα σενάρια μάλιστα κυκλοφορούσαν και πριν τη δήλωση του πρωθυπουργού, καθώς σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους στελέχη του οικονομικού επιτελείου εξέφραζαν αβεβαιότητα ως προς τον χρόνο της ανακεφαλαιοποίησης.
 
read more...
Apr6 4/6/2012 10:37:00 AM by Giannis

 Τι ανέφερε, μέσω συνεργατών του, στο «Βήμα» ο 50χρονος κάτοχος του οπλοστασίου στη Λούτσα. Υποστηρίζει ότι αγόρασε τα όπλα μέσω ίντερνετ έναντι 150.000 ευρώ. «Είμαι συλλέκτης όπλων και προσπαθούσα επί σειρά ετών να κάνω ένα ιδιωτικό πολεμικό μουσείο. Είχα πρότυπο ένα αντίστοιχο ιδιωτικό μουσείο στην Εύβοια. Αγόρασα τα περισσότερα όπλα μέσω Ιντερνετ από διαδικτυακούς "πλειστηριασμούς" οπλισμού. Μερικά από αυτά τα όπλα είναι εξαιρετικά σπάνια. Η αγορά των όπλων, μου κόστισε περίπου 150.000 ευρώ. Δεν πούλησα κανένα από αυτά. Στην Γερμανία ήμουν αντιπρόσωπος αυτοκινήτων αλλά είχα και συναλλαγές με πολλούς επιχειρηματίες. 

read more...
Apr5 4/5/2012 2:07:00 PM by Giannis

 Το Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι Λαγονησίου του ΚΔΑΠ Δήμου Σαρωνικού ανεβάζει την Κυριακή 8 Απριλίου 2012 και ώρα 7.30 μ.μ. τη θεατρική παράσταση "Το Όνειρο του Σκιάχτρου" του Ευγένιου Τριβιζά στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Σαρωνικού (Καλύβια).

Το θεατρικό εργαστήρι του ΚΔΑΠ λειτουργεί από το 2001 έως και σήμερα. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Κέντρου και  έχει επιμεληθεί με μεγάλη επιτυχία τα θεατρικά δρώμενα σε όλες τις εκδηλώσεις του ΚΔΑΠ. Μέχρι σήμερα έχει ανεβάσει τις παρακάτω παραστάσεις:
2007 "Μια περιπέτεια για το Ρωμαίο" της Μαρίας Παπαγιάννη
2007 "Το χρυσολούλουδο" της Ζωής Βαλάση
2008 "Ζητείται Ψεύτης" του Δημήτρη Ψαθά
2010 "Ο Αχόρταγος" του Δημήτρη Ψαθά
read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω