May23 5/23/2012 10:19:00 AM by Giannis

 Σε 24ωρη απεργία κατέρχονται σήμερα οι φαρμακοποιοί, οι οποίοι με εξώδικο προς τον ΕΟΠΥΥ ζητούν την καταβολή των οφειλομένων, που φτάνουν συνολικά τα 540 εκατ. ευρώ. Μόνο από τα διημερεύοντα και εφημερεύοντα φαρμακεία θα εξυπηρετηθούν σήμερα οι πολίτες όλης της χώρας.

Με απόφαση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), οι φαρμακοποιοί κατεβάζουν ρολά για 24 ώρες, ενώ σταματούν επ' αόριστον να χορηγούν φάρμακα με πίστωση στους ασφαλισμένους του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).
read more...
May22 5/22/2012 10:48:00 AM by Giannis

 Στο κυνήγι των αποδείξεων και του ελέγχου των πλαστών τιμολογίων μπαίνει το ΣΔΟΕ καθώς έχει διαπιστωθεί ότι οι εισπράξεις από ΦΠΑ μειώνονται μήνα με το μήνα με ρυθμό πάνω από 10% ενώ ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Ζανιάς καλεί τους φορολογούμενους να ζητούν αποδείξεις.

 
«Η πληρωμή των φόρων είναι εθνικό καθήκον». Αυτό δήλωσε τη Δευτέρα ο κ. Ζανιάς κατά την επίσκεψή του στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος. Βασικό αντικείμενο των συνομιλιών -διήρκεσαν λίγο πάω από μια ώρα- με τα στελέχη και την ηγεσία του ΣΔΟΕ ήταν η εντατικοποίηση των ελέγχων στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
read more...
May22 5/22/2012 10:40:00 AM by Giannis

 Δεκτός από το Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, θα γίνει σήμερα το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Πάνος Πικραμμένος. Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 2 το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο.

read more...
May21 5/21/2012 3:32:00 PM by Giannis

 Βουλή με εκπροσώπηση από οκτώ κόμματα προκύπτει μετά από δημοσκόπηση της Public Issue, τα αποτελέσματα της οποίας φέρνουν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ με 28%, δεύτερη τη ΝΔ με 24% και τρίτο το ΠΑΣΟΚ με 15%.

Από τα μικρά κόμματα διασώζεται μόνο το κόμμα Δημιουργία Ξανά του Θάνου Τζήμερου με 3%.
Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Καθημερινής της Κυριακής και τα αποτελέσματα της είναι τα εξής:
ΣΥΡΙΖΑ 28%
Νέα Δημοκρατία 24%
ΠΑΣΟΚ 15%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 8%
ΔΗΜΑΡ 7%
ΚΚΕ 5%
Χρυσή Αυγή 4,5
Δημιουργία Ξανά 3%
read more...
May21 5/21/2012 11:08:00 AM by Giannis

 Σήμα κινδύνου στην αγορά αλλά και στις φοροεισπρακτικές υπηρεσίες να βάλουν τέλος στο «πάρτι» φοροδιαφυγής που έχει στηθεί  προεκλογικά, επιχειρεί να στείλει ο υπουργός Οικονομικών καθ. Γιώργος Ζανιάς, που μεταβαίνει σήμερα στο επιτελείο του ΣΔΟΕ, σε μια προσπάθεια να κινητοποιήσει τους μηχανισμούς και να αναστρέψει την κατάρρευση στην είσπραξη εσόδων που αγγίζει ή και ξεπερνά αυτόν το μήνα το 25%!

 
read more...
Apr11 4/11/2012 6:28:00 PM by Giannis

 Προχωράμε προς τις εκλογές με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στην κρίση του κυρίαρχου λαού. Είμαστε έτοιμοι με πρόγραμμα και θέσεις. Απευθυνόμαστε στους πολίτες και τους ζητάμε να δώσουν δύναμη στη Δημοκρατική Αριστερά. Για να είναι η Ελλάδα ζωντανή,  με την κοινωνία όρθια. Μέσα στην Ευρώπη. Για να απαγκιστρωθεί η χώρα σταδιακά από το μνημόνιο και τα απαράδεκτα μέτρα του.

read more...
Apr9 4/9/2012 6:41:00 PM by Giannis

 Tην Μεγάλη Τετάρτη πρόκειται να ανακοινωθεί η 6η Μαΐου ως ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών (πολύ λίγες πιθανότητες υπάρχουν πλέον για την 13η Μαΐου) μετά από συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και την ανακοίνωση για τη διάλυση της Βουλής. Το Μαξίμου βρίσκεται πλέον ήδη σε τροχιά εκλογών, διαψεύδει εδώ και ημέρες επισήμως τις διάφορες φήμες περί αναβολής ή μετάθεσης όλα όμως δείχνουν ότι ο σχεδιασμός έχει προχωρήσει και όλα είναι έτοιμα για να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Πρέπει να σημειωθεί ότι αν το κλείσιμο της Βουλής αναβληθεί για αργότερα από την Μεγάλη Τετάρτη –έστω και ένα εικοσιτετράωρο κατά πολλούς- οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν πιθανότατα στις 13 Μαΐου. 

read more...
Apr9 4/9/2012 6:34:00 PM by Giannis

 Κωδωνοκρουσίες θα έχουμε σήμερα το βράδυ σε Μέγαρα, Ελευσίνα, Μαραθώνα και Καλύβια. Μια πληροφορία που τρέχει από στόμα σε στόμα εδώ και λίγη ώρα, έχει συνεπάρει- σύμφωνα με πληροφορίες,  τους κατοίκους του υπολοίπου Αττικής.

 
 
Ο «ύπαρχος» του Τιτανικού Γιώργος Παπακωνσταντίνου, λέγεται ότι θα ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά του, έστω και αν το μόνο που τον συνδέει με την περί ου ο λόγος εκλογική περιφέρεια είναι το γνωστό οικογενειακό αυθαίρετο στη Χαμολιά της Βραυρώνας. 
read more...
Apr9 4/9/2012 11:19:00 AM by Giannis

 Νέα καταιγίδα μέτρων και πρόσθετες περικοπές συντάξεων και μισθών –κυρίως στον ιδιωτικό τομέα- «φέρνουν» τα στοιχεία που επικαλείται το ΔΝΤ για να απαιτήσει τον Μάιο από την νέα κυβέρνηση ακόμα μεγαλύτερες θυσίες.

«Με τα μάτια του ελεγκτή», παρά τις άγριες περικοπές στον κατώτατο μισθό του ιδιωτικού τομέα, οι απώλειες για το μέσο εισόδημα των εργαζομένων ήταν σχετικά μικρές. Στο όνομα της «κοινωνικής δικαιοσύνης» το ΔΝΤ ζητάει τώρα και από αυτούς να συμβάλλουν ακόμα περισσότερο «στο βάρος της προσαρμογής». Τα ίδια στοιχεία δείχνουν και μεγάλα περιθώρια για νέες μειώσεις διαπιστώνει επίσης το ΔΝΤ στα ειδικά μισθολόγια για γιατρούς, δικαστικούς, ένστολους κλπ, αλλά ακόμα και και για τις συντάξεις.
read more...
Apr9 4/9/2012 11:10:00 AM by Giannis

 Χωρίς απτά αποτελέσματα η συνάντηση της υπουργού κ. Διαμαντοπούλου, με τα μέλη της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, για αναστολή της 48ωρη απεργιακής κινητοποίησης μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα. Η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, αναμένεται να συνεδριάσει μόνο, αν προκύψει κάτι πολύ σημαντικό ή βελτιωμένο από πλευράς της κυβέρνησης. Εμμένει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση, ενώ την ίδια ώρα η κυβέρνηση διαμηνύει, ότι είναι αποφασισμένη να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον, για τη μετακίνηση των ταξιδιωτών και τη μεταφορών των προϊόντων.

read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω