Sep20 9/20/2017 10:15:00 AM by Giannis
Είναι άλλο οι ακτές και το κολύμπι και άλλο η διατροφή, λένε οι ειδικοί. Η πετρελαιοκηλίδα μετά το ναυάγιο του Αγία Ζώνη ΙΙ ήρθε για να μείνει... χρόνια στο πιάτο μας.
Ψάρια και οστρακοειδή ήδη έχουν αρχίσει να έχουν πρόβλημα πετρελαιοκηλίδα.
 
Η θάλασσα σε κάποια σημεία “ξεβράζει” νεκρά ψάρια, ενώ όπως εξηγούν οι ειδικοί γρήγορα το πετρέλαιο θα “γαλακτοποιηθεί” και θα περάσει στον οργανισμό των ψαριών και των οστρακοειδών.
 

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Καθημερινή” ακόμη και εάν δεν γίνει χρήση διασκορπιστικών για την πετρελαιοκηλίδα οι υδρογονάνθρακες και τα βαρέα μέταλλα εισέρχονται στην τροφική αλυσίδα. 

read more...
Apr20 4/20/2015 2:08:00 PM by Giannis

 Ποια είναι η εκτίμησή σας για την πορεία των διαπραγματεύσεων της Κυβέρνησης με τους εταίρους;

Πιστεύετε πως μπορεί να συμβεί ατύχημα?
 
Δυστυχώς υφιστάμεθα το μαρτύριο της σταγόνας. Ήδη έχουμε τρεις χαμένους μήνες «ηρωικής διαπραγμάτευσης» και το μόνο που έχουν πετύχει είναι να φαντάζει ως παιδικό παραμύθι το mail Χαρδούβελη. Θυμίζω ότι μιλάγαμε για 1.5 δις. μέτρα τον Ιανουάριο και σήμερα έχουμε φτάσει ήδη στα 7 δις. με το mail Βαρουφάκη. Σε λίγες μέρες, κάνω την πρόβλεψη, θα έρθει η ώρα των αποκαλυπτηρίων για τον κ. Τσίπρα και θα τελειώσουν τα ψέματα. Ή θα σκάσει στα χέρια του η χώρα ή θα κάνει το μεγάλο συμβιβασμό παίρνοντας δυσβάσταχτα μέτρα για το λαό, στο όνομα του οποίου υποτίθεται διαπραγματευόταν για κάτι καλύτερο. Εδώ είμαστε και θα τα ξαναπούμε στις αρχές Μαΐου.
read more...
Nov2 11/2/2013 12:42:00 PM by Giannis

 

«Πρέπει να προστατεύσουμε την ομαλότητα κα τη σταθερότητα και να μην αφήσουμε να κυριαρχήσει ο εξτρεμισμός και η βία», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Βασίλης Οικονόμου, μιλώντας στον Real Fm.

 

read more...
Nov2 11/2/2013 12:18:00 PM by Giannis

Παρεμβάσεις και αλλαγές στις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με κύκλους προσκείμενους στην ηγεσία του.

read more...
Apr30 4/30/2013 12:55:00 PM by Giannis

 "Βουτιά" στους νέους για την επιλογή προϊσταμένων κάνει η κυβέρνηση, προωθώντας με νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, που αναμένεται σήμερα να τεθεί σε διαβούλευση, αλλαγές στο σύστημα ιεραρχικής εξέλιξης στο Δημόσιο.

read more...
Apr30 4/30/2013 12:48:00 PM by Giannis

 Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Κώστα Μαρκόπουλο και τον Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή την υπόθεση του σκάφους του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων αλλά και την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου από τον πρώην κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των ΑΝ.ΕΛ. 

read more...
Apr30 4/30/2013 12:43:00 PM by Giannis

 Το κόμμα Αλαβάνου, το «σχέδιο Β» μετρήθηκε για πρώτη φορά σε μια δημοσκόπηση. Το 1,7% δεν είναι πολύ, αρκεί όμως για να κάνει τη ζημιά στο ΣΥΡΙΖΑ Στην Κουμουνδούρου υπάρχει μια νευρικότητα. Οι διαρροές είναι πιθανές, η μισή εκλογική βάση του κόμματος άλλωστε, δεν διαφωνεί με την έξοδο από το ευρώ

read more...
Apr30 4/30/2013 12:36:00 PM by Giannis

 Τα αποτελέσματα του ελέγχου για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚπυροδοτούν ένταση και απρόβλεπτες εξελίξεις στο εσωτερικό του Κινήματος. Οι διαρροές για τα πορίσματα των εταιρειών που ανέλαβαν να πραγματοποιήσουν διαχειριστικό έλεγχο, καταλογίζουν βαρύτατες ευθύνες στην προηγούμενη ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, προκαλώντας την οργή του κ.Γ. Παπανδρέου.

read more...
Apr30 4/30/2013 12:26:00 PM by Giannis

 Αυτοκτόνησε ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Κωνσταντίνος Ρεσβάνης βουτώντας στο κενό από τον 5ο όροφο του κτιρίου, στην οδό Παλαιολόγου 5, στον Πειραιά, όπου στεγάζεται  το γραφείο του. Ο ίδιος...

read more...
Apr30 4/30/2013 11:20:00 AM by Giannis

Εκατοντάδες σχόλια πολιτών και φορέων υποβλήθηκαν επί του νέου σχεδίου νόμου για τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής 

read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω