Apr6 4/6/2012 10:37:00 AM by Giannis

 Τι ανέφερε, μέσω συνεργατών του, στο «Βήμα» ο 50χρονος κάτοχος του οπλοστασίου στη Λούτσα. Υποστηρίζει ότι αγόρασε τα όπλα μέσω ίντερνετ έναντι 150.000 ευρώ. «Είμαι συλλέκτης όπλων και προσπαθούσα επί σειρά ετών να κάνω ένα ιδιωτικό πολεμικό μουσείο. Είχα πρότυπο ένα αντίστοιχο ιδιωτικό μουσείο στην Εύβοια. Αγόρασα τα περισσότερα όπλα μέσω Ιντερνετ από διαδικτυακούς "πλειστηριασμούς" οπλισμού. Μερικά από αυτά τα όπλα είναι εξαιρετικά σπάνια. Η αγορά των όπλων, μου κόστισε περίπου 150.000 ευρώ. Δεν πούλησα κανένα από αυτά. Στην Γερμανία ήμουν αντιπρόσωπος αυτοκινήτων αλλά είχα και συναλλαγές με πολλούς επιχειρηματίες. 

read more...
Apr5 4/5/2012 2:07:00 PM by Giannis

 Το Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι Λαγονησίου του ΚΔΑΠ Δήμου Σαρωνικού ανεβάζει την Κυριακή 8 Απριλίου 2012 και ώρα 7.30 μ.μ. τη θεατρική παράσταση "Το Όνειρο του Σκιάχτρου" του Ευγένιου Τριβιζά στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Σαρωνικού (Καλύβια).

Το θεατρικό εργαστήρι του ΚΔΑΠ λειτουργεί από το 2001 έως και σήμερα. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Κέντρου και  έχει επιμεληθεί με μεγάλη επιτυχία τα θεατρικά δρώμενα σε όλες τις εκδηλώσεις του ΚΔΑΠ. Μέχρι σήμερα έχει ανεβάσει τις παρακάτω παραστάσεις:
2007 "Μια περιπέτεια για το Ρωμαίο" της Μαρίας Παπαγιάννη
2007 "Το χρυσολούλουδο" της Ζωής Βαλάση
2008 "Ζητείται Ψεύτης" του Δημήτρη Ψαθά
2010 "Ο Αχόρταγος" του Δημήτρη Ψαθά
read more...
Apr5 4/5/2012 11:20:00 AM by Giannis

 Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αττικής και Πειραιά, καθώς κρατούν κλειστά σήμερα τα φαρμακεία τους στο πλαίσιο 24ωρης απεργίας, διεκδικώντας εξόφληση των οφειλόμενων του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας, ενώ από χθες έχουν σταματήσει τη χορήγηση φαρμάκων με πίστωση στους ασφαλισμένους του μεγαλύτερου ασφαλιστικού οργανισμού.

 

Οι φαρμακοποιοί κάνουν λόγο για «οικονομική εξαθλίωση στην οποία έχουν οδηγηθεί τα φαρμακεία», τα οποία –όπως λένε– αδυνατούν πλέον να πιστώνουν

read more...
Apr5 4/5/2012 11:13:00 AM by Giannis

 Δύο διαφορετικές προθεσμίες πρέπει να γνωρίζουν χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων για την ηλεκτρονική συμπλήρωση και υποβολή των δηλώσεων Ε9.

 
Η πρώτη προθεσμία αφορά όσους έχουν λάθη, παραλείψεις ή διαπιστώνουν ότι άλλα στοιχεία έχουν αναγράψει στο έντυπο Ε9 προηγούμενων ετών και άλλα εμφανίζονται στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Οικονομικών (www.gsis.gr). H εν λόγω προθεσμία μετά από παράταση που δόθηκε πρόσφατα θα λήξει σε μερικές ημέρες (το υπουργείο δεν έχει προσδιορίσει με ακρίβεια το πότε θα είναι η τελευταία ημέρα ηλεκτρονικής διόρθωσης των δηλώσεων Ε9 ετών 2008 έως 2010).
Η δεύτερη προθεσμία έχει να κάνει με το έντυπο Ε9 που θα υποβληθεί εφέτος και αφορά τις μεταβολές στην περιουσιακή και οικογενειακή κατάσταση που σημειώθηκε πέρυσι και λήγει στις 31 Ιουλίου 2012.
read more...
Apr5 4/5/2012 10:52:00 AM by Giannis

 Καταβάλλεται σήμερα το δώρο Πάσχα στους συνταξιούχους του ΙΚΑ και στους δημοσίους υπαλλήλους, ενώ στον ιδιωτικό τομέα η καταβολή του δώρου θα πρέπει να γίνει έως τη Μεγάλη Τετάρτη. Από τη Μεγάλη Τρίτη θα καταβάλλεται το επίδομα Πάσχα στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού ΔυναμικούΟΑΕΔ .

Οι πιστώσεις θα γίνουν από τη διοίκηση του Οργανισμού στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων χωρίς να απαιτείται η προσέλευση τους στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ
Παράλληλα, την Μεγάλη Τετάρτη αναμένεται καταβληθούν από το ΝΑΤ η σύνταξη Μαΐου και το δώρο Πάσχα. Από 235 έως 300 ευρώ θα λάβουν ως δώρο Πάσχα οι άνεργοι ναυτικοί που πληρούν τις προϋποθέσεις.
read more...
Apr4 4/4/2012 2:54:00 PM by Giannis

 Ιρανικό πετρέλαιο, τέλος! Πριν λίγο τα Ελληνικά Πετρέλαια σταμάτησε την αγορά ιρανικού αργού αυτό το μήνα, καθώς οι κυρώσεις που επιβάλλουν οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Ισλαμική Δημοκρατία έχουν καταστήσει τις πληρωμές μέσω τραπεζών σχεδόν αδύνατες, φέρεται να δήλωσε ανώτερο στέλεχος της επιχείρησης την Τρίτη στο Reuters.

 
Οι ελληνικές εταιρείες εφοδιάζονταν αναγκαστικά με ιρανικό πετρέλαιο καθώς ήταν το μόνο κράτος που έδινε πετρέλαιο με ανοικτή πίστωση.
read more...
Apr4 4/4/2012 12:51:00 PM by Giannis

 Στις 15 Οκτωβρίου θα γίνει η εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης στο 80% του ειδικού φόρου που επιβάλλεται στο πετρέλαιο κίνησης, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου.

 
Με βάση τις σημερινές τιμές του πετρελαίου η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης τον επόμενο Οκτώβριο -οπότε ξεκινά και η χειμερινή περίοδος- θα διαμορφωθεί στα 1,40 ευρώ το λίτρο από 1,046 ευρώ που είναι η μέση τιμή του πανελλαδικά.
read more...
Apr4 4/4/2012 12:07:00 PM by Giannis

 Μπλόκο στην τακτοποίηση αυθαίρετων κτισμάτων «νέας γενιάς» βάζει με απόφασή του το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), εκπέμποντας παράλληλα σήμα κινδύνου για τις επιπτώσεις που θα έχει η διαδικασία μονιμοποίησής τους στην προστασία του φυσικού και οικιστικού περιβάλλοντος.

 
read more...
Apr4 4/4/2012 11:47:00 AM by Giannis

 Την ώρα που το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προσανατολίζεται να λειτουργήσει το πρώτο κέντρο, αμέσως μετά το Πάσχα, στην Αμυγδαλέζα, κάτοικοι και τοπικοί φορείς απέκλεισαν συμβολικά τις εγκαταστάσεις της Αστυνομίας. Ενταση και στην Κοζάνη, αντιρρήσεις στη Δυτική Ελλάδα.Με αντιδράσεις, διαμαρτυρίες και ένταση προχωράει το σχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη δημιουργία κέντρων κλειστής φιλοξενίας μεταναστών. Στις πληροφορίες για τη λειτουργία -αμέσως μετά το Πάσχα- του πρώτου κέντρου στην Αμυγδαλέζα αντέδρασαν χθες φορείς και κάτοικοι της περιοχής που συμβολικά «έκλεισαν» την είσοδο των εγκαταστάσεων των σχολών της Αστυνομίας.Από τη μεριά του, ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δηλώνει σε κάθε τόνο ότι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στα κέντρα που θα φιλοξενήσουν μετανάστες χωρίς χαρτιά.

read more...
Apr3 4/3/2012 11:28:00 AM by Giannis

 Απεσύρθη η τροπολογία Βορίδη, η οποία εξαιρούσε τους βυτιοφορείς από το άμεσο άνοιγμα του επαγγέλματος τους, έπειτα από επικοινωνία του υπουργού Υποδομών με τον υπουργό Επικρατείας κ. Γ. Σταυρόπουλο. Πρόκειται στην ουσία για αποδοκιμασία του υπουργού από τον πρωθυπουργό όπως επίσης και της πρακτικής να κατατίθενται άσχετες τροπολογίες σωρηδόν στα μνημονιακά νομοσχέδια. Να σημειωθεί ότι βέτο για την τροπολογία είχε θέσει και το ΠαΣοΚ.

 
read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω