Jun22 6/22/2012 10:48:00 AM by Giannis

 Μετά τις 13:00 σε όλα τα λύκεια της χώρας και στην ιστοσελίδα του υπουργείου.

Τη Δευτέρα, 25 Ιουνίου, ανακοινώνονται από το υπουργείο Παιδείας οι βαθμολογίες των υποψηφίων στις εφετινές πανελλαδικές εξετάσεις.
 
Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Παιδείας, οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των Γενικών Λυκείων και των Επαγγελματικών Λυκείων Β΄ θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα μετά τις 13:00 σε όλα τα λύκεια της χώρας.
read more...
Jun22 6/22/2012 10:32:00 AM by Giannis

 Έρχεται στην Αθήνα τη Δευτέρα το κλιμάκιο και μετά θα δοθεί το 1 δισ. ευρώ της τελευταίας δόσης. Δίνουν χρόνο οι εταίροι με επικαιροποίηση του Μνημονίου, με τον όρο της εφαρμογής των διαρθρωτικών αλλαγών και των ιδιωτικοποιήσεων.
Διατεθειμένοι να δώσουν ανάσα, υπό όρους, στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων εμφανίζονται οι Ευρωπαίοι εταίροι, οι οποίοι όμως είναι αμετακίνητοι και απαιτούν να τρέξουν άμεσα οι διαρθρωτικές αλλαγές και οι ιδιωτικοποιήσεις, καθώς παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις. 

read more...
Jun21 6/21/2012 11:08:00 AM by Giannis

 Ξανά-μανά από την Τουρκία το τροπάρι περί ...στρατοπέδου εκπαίδευσης ...τρομοκρατών στην Ελλάδα! Η καραμέλα που έχουν φτιάξει και ...πιπιλάνε κάθε φορά που θέλουν να μπλέξουν την Ελλάδα έχει ως ...περιτύλιγμα  το κέντρο φιλοξενίας διαφόρων προσφύγων στο Λαύριο  το οποίο η Άγκυρα ( και ο κατευθυνόμενος τύπος) έχει βαφτίσει ...''στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών''- εννοώντας τους κούρδους πρόσφυγες διαφόρων οργανώσεων  κούρδων ( ή ενδεχομένως και ''πρόσφυγες΄΄ ή και καλυμένους πράκτορες ).

read more...
Jun21 6/21/2012 10:09:00 AM by Giannis

 Μέχρι το μεσημέρι, εκτός δραματικού απροόπτου, αναμένεται να έχει ανακοινωθεί η σύνθεση της κυβέρνησης συνεργασίας και να έχει οριστεί και η ώρα για την ορκωμοσία των νέων υπουργών και των υφυπουργών.
Τα περισσότερα ονόματα έχουν «κλειδώσει» από χθες και αυτό που απέμενε είναι να προστεθούν ορισμένα πολιτικά στελέχη στα λεγόμενα περιφερειακά υπουργεία και να επιλυθούν προβλήματα που προέκυψαν από μίνι καραμπόλες που συμβαίνουν πάντα στην προσπάθεια σχηματισμού κυβερνήσεων. Ωστόσο, στα βασικά - κομβικά υπουργεία όλες οι αποφάσεις φαίνεται να έχουν ήδη ληφθεί, από τους ηγέτες των τριών κομμάτων που στηρίζουν την όλη προσπάθεια

read more...
Jun20 6/20/2012 10:58:00 AM by Giannis

 Μπορεί ο εκπρόσωπος της Κομισιόν να το αρνείται δημόσια, έγκυρες πηγές των Βρυξελλών όμως αρχίζουν και αποκαλύπτουν πολύ συγκεκριμένες λεπτομέρειες που το eurogroup και τα κράτη μέλη σκοπεύουν να θέσουν στον δρόμο για το νέο μνημόνιο. 

read more...
Jun20 6/20/2012 10:36:00 AM by Giannis

 Συναντήσεις με Βενιζέλο και Κουβέλη θα έχει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ενώ στη 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η νέα σύσκεψη των εκπροσώπων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜ.ΑΡ.

Σήμερα οι τελικές αποφάσεις για την οριστικοποίηση της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης, στον απόηχο της σύγκρουσης που εκδηλώθηκε στο ΠΑΣΟΚ, όπου η θέση του Ευάγγελου Βενιζέλου για μη συμμετοχή προβεβλημένων στελεχών και νεοεκλεγέντων βουλευτών του κόμματος στην κυβέρνηση συνάντησε έντονη διαφωνία από τους κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Ανδρέα Λοβέρδο και Πέτρο Ευθυμίου.
read more...
Jun20 6/20/2012 10:23:00 AM by Giannis

 Δεν έλειψαν οι φωνές που υποστήριξαν την παροχή ψήφου ανοχής στην κυβέρνηση.

Ψήφο εμπιστοσύνης χωρίς συμμετοχή κομματικών στελεχών στο κυβερνητικό σχήμα συνεργασίας εισηγήθηκε ο Φώτης Κουβέλης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ (εισήγηση η οποία έγινε δεκτή με ευρύτατη πλειοψηφία), που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ.
read more...
Jun19 6/19/2012 11:47:00 AM by Giannis

 Σειρά μέτρων καλείται να προωθήσει εντός του 2012 η επόμενη ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης σε εργασιακά και ασφαλιστικό.

 
Στο στόχαστρο της νέας κυβέρνησης θα τεθούν εκ νέου, βάσει των δεσμεύσεων του μνημονίου, οι κατώτατοι μισθοί, καθώς οι κοινωνικοί εταίροι καλούνται να επανεξετάσουν έως τον Ιούλιο όλα όσα προβλέπει η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. 
read more...
Jun19 6/19/2012 11:31:00 AM by Giannis

 Την αποσύνδεση των πόρων για την αγροτική ανάπτυξη με το κατά πόσον τα κράτη - μέλη επιτυγχάνουν μακροοικονομικούς δημοσιονομικούς στόχους, γιατί αυτό οδηγεί σε ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από τη σύγκλιση και τη συνοχή, ζήτησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας στη διάρκεια των εργασιών της συνόδου του Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Λουξεμβούργο. Το βασικό θέμα που απασχόλησε το Συμβούλιο ήταν η μεταρρύθμιση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ).

 
read more...
Jun19 6/19/2012 11:13:00 AM by Giannis

 Τρία «χαράτσια» σε ένα θα περιλαμβάνει το νέο εκκαθαριστικό σημείωμα που θα σταλεί σε 8.500.000 φορολογούμενους όπως προβλέπει εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών. Το νέο εκκαθαριστικό έχει ήδη ξεκινήσει να αποστέλλεται σε χιλιάδες πολίτες που έχουν ήδη υποβάλει τη φορολογική τους δήλωσης, ενώ περίπου 7 στους 10 έρχονται αντιμέτωποι με μεγάλες φορολογικές επιβαρύνσεις.

 
read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω