Jun25 6/25/2012 10:56:00 AM by Giannis

 Κορυφώνεται η αγωνία των υποψηφίων των Πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς σήμερα θα ανακοινωθούν μετά τις 13:00 μ.μ. οι βαθμοί για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ- ΤΕΙ. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

read more...
Jun25 6/25/2012 10:43:00 AM by Giannis

 Τα προβλήματα υγείας του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του προοριζόμενου για το χαρτοφυλάκιο του υπουργού Οικονομικών Βασίλη Ράπανου, καθώς και η ημερομηνία διεξαγωγής της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ μεταθέτουν χρονικά την επίσκεψη της τρόικας στην Αθήνα, που είχε προγραμματισθεί να ξεκινήσει τη Δευτέρα. 

read more...
Jun25 6/25/2012 10:28:00 AM by Giannis

 Ο αιφνίδιος κλονισμός της υγείας του Β. Ράπανου δημιουργεί νέα δεδομένα στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης. Ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας καθίσταται εκ των πραγμάτων ρυθμιστής των εξελίξεων. Σήμερα αποφασίζει αν θα αποδεχθεί τελικά την πρόταση να αναλάβει το υπ. Οικονομικών. Η επίσκεψη της τρόικας αναβάλλεται λόγω και της ασθένειας του πρωθυπουργού.

read more...
Jun22 6/22/2012 11:17:00 AM by Giannis

 Το πολιτικό του στίγμα, συστάσεις προς τους υπουργούς του αλλά και το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί έδωσε ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου αμέσως μετά την ορκωμοσία του. 

read more...
Jun22 6/22/2012 10:59:00 AM by Giannis

 Από Δευτέρα 2 Ιουλίου και μέχρι τις 31 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η χορήγηση των επιταγών κατάρτισης και πιστοποίησης (training voucher) για ανέργους, από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

read more...
Jun22 6/22/2012 10:48:00 AM by Giannis

 Μετά τις 13:00 σε όλα τα λύκεια της χώρας και στην ιστοσελίδα του υπουργείου.

Τη Δευτέρα, 25 Ιουνίου, ανακοινώνονται από το υπουργείο Παιδείας οι βαθμολογίες των υποψηφίων στις εφετινές πανελλαδικές εξετάσεις.
 
Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Παιδείας, οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των Γενικών Λυκείων και των Επαγγελματικών Λυκείων Β΄ θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα μετά τις 13:00 σε όλα τα λύκεια της χώρας.
read more...
Jun22 6/22/2012 10:32:00 AM by Giannis

 Έρχεται στην Αθήνα τη Δευτέρα το κλιμάκιο και μετά θα δοθεί το 1 δισ. ευρώ της τελευταίας δόσης. Δίνουν χρόνο οι εταίροι με επικαιροποίηση του Μνημονίου, με τον όρο της εφαρμογής των διαρθρωτικών αλλαγών και των ιδιωτικοποιήσεων.
Διατεθειμένοι να δώσουν ανάσα, υπό όρους, στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων εμφανίζονται οι Ευρωπαίοι εταίροι, οι οποίοι όμως είναι αμετακίνητοι και απαιτούν να τρέξουν άμεσα οι διαρθρωτικές αλλαγές και οι ιδιωτικοποιήσεις, καθώς παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις. 

read more...
Jun21 6/21/2012 11:08:00 AM by Giannis

 Ξανά-μανά από την Τουρκία το τροπάρι περί ...στρατοπέδου εκπαίδευσης ...τρομοκρατών στην Ελλάδα! Η καραμέλα που έχουν φτιάξει και ...πιπιλάνε κάθε φορά που θέλουν να μπλέξουν την Ελλάδα έχει ως ...περιτύλιγμα  το κέντρο φιλοξενίας διαφόρων προσφύγων στο Λαύριο  το οποίο η Άγκυρα ( και ο κατευθυνόμενος τύπος) έχει βαφτίσει ...''στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών''- εννοώντας τους κούρδους πρόσφυγες διαφόρων οργανώσεων  κούρδων ( ή ενδεχομένως και ''πρόσφυγες΄΄ ή και καλυμένους πράκτορες ).

read more...
Jun21 6/21/2012 10:09:00 AM by Giannis

 Μέχρι το μεσημέρι, εκτός δραματικού απροόπτου, αναμένεται να έχει ανακοινωθεί η σύνθεση της κυβέρνησης συνεργασίας και να έχει οριστεί και η ώρα για την ορκωμοσία των νέων υπουργών και των υφυπουργών.
Τα περισσότερα ονόματα έχουν «κλειδώσει» από χθες και αυτό που απέμενε είναι να προστεθούν ορισμένα πολιτικά στελέχη στα λεγόμενα περιφερειακά υπουργεία και να επιλυθούν προβλήματα που προέκυψαν από μίνι καραμπόλες που συμβαίνουν πάντα στην προσπάθεια σχηματισμού κυβερνήσεων. Ωστόσο, στα βασικά - κομβικά υπουργεία όλες οι αποφάσεις φαίνεται να έχουν ήδη ληφθεί, από τους ηγέτες των τριών κομμάτων που στηρίζουν την όλη προσπάθεια

read more...
Jun20 6/20/2012 10:58:00 AM by Giannis

 Μπορεί ο εκπρόσωπος της Κομισιόν να το αρνείται δημόσια, έγκυρες πηγές των Βρυξελλών όμως αρχίζουν και αποκαλύπτουν πολύ συγκεκριμένες λεπτομέρειες που το eurogroup και τα κράτη μέλη σκοπεύουν να θέσουν στον δρόμο για το νέο μνημόνιο. 

read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω