Feb22 2/22/2013 1:48:00 PM by Giannis

 Νέοι μάρτυρες. Αργά χθες το βράδυ, έπειτα από πρόταση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Βασίλη Οικονόμου, προστέθηκαν τρία νέα ονόματα στη λίστα μαρτύρων της Προκαταρκτικής. Πρόκειται για τη δημόσιο υπάλληλο Ελένη Φετάκη, τη γιατρό Αικατερίνη Παυλάκη και τον διαχειριστή κεφαλαίων Τζοζέφ Νισίμ. Και οι τρεις βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ και, όπως εκτιμάται, με την κατάθεσή τους μπορούν να διαφωτίσουν τα μέλη της Επιτροπής για τον ρόλο του κ. Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση

read more...
Feb22 2/22/2013 12:27:00 PM by Giannis

 Από την Πέμπτη «τρέχει» η προθεσμία των 20 ημερών που έχουν στη διάθεσή τους οι 1.891 δημόσιοι υπάλληλοι σε διαθεσιμότητα για να επιλέξουν μία από τις 2.423 θέσεις που πρέπει να καλυφθούν. Η σχετική απόφαση πήρε αριθμό ΦΕΚ για τη δημοσίευσή της.

 
Οι προς μετάταξη υπάλληλοι πρέπει να υποβάλουν Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση προς το ΑΣΕΠ, σύμφωνα με υπόδειγμα που θα κοινοποιηθεί στους φορείς προέλευσης, στην οικεία υπηρεσία Διοικητικού-Προσωπικού, στην οποία θα δηλώνουν τους φορείς στους οποίους επιθυμούν να μεταταχθούν, με σειρά προτίμησής τους.
 
read more...
Feb20 2/20/2013 1:57:00 PM by Giannis

 Κλειστή είναι η Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας στο

ύψος της Βουλής καθώς η αστυνομία  τοποθέτησε τον σιδερένιο φράχτη στην πλαϊνή είσοδο της Βουλής για να εμποδίσουν τους διαδηλωτές .
read more...
Feb20 2/20/2013 1:45:00 PM by Giannis

 Μέτρα προστασίας υπέρ των ανασφάλιστων ανέργων, ρυθμίσεις για την επιτάχυνση της εξέτασης των αναπηρικών συντάξεων, την επανένταξη των ανέργων στην αγορά εργασίας, την ισχυροποίηση της Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας αλλά και βαριές κυρώσεις για υπαλλήλους των ασφαλιστικών φορέων που εμπλέκονται σε παραβατικές συμπεριφορές, προβλέπει μεταξύ άλλων νομοσχέδιο «σκούπα» 76 άρθρων του υπουργείου Εργασίας, που πρόκειται να κατατεθεί εντός των επομένων ημερών στη Βουλή.

Με το σχέδιο νόμου παρατείνεται μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2014 η ασφαλιστική κάλυψη των ανέργων που έληξε στις 31/12/2012.
read more...
Feb20 2/20/2013 1:37:00 PM by Giannis

 Δεν πρόλαβε να αποχωρήσει ο Φρανσουά Ολάντ από την Αθήνα και έφθασε ένα καλό νέο για τον κ. Αντ. Σαμαρά. Σε μια περίοδο που η κυβέρνηση αναζητά επενδυτές, φαίνεται ότι ο Γάλλος Πρόεδρος έκανε καλό…«ποδαρικό» στον Πρωθυπουργό που πληροφορήθηκε με μεγάλη ανακούφιση αργά χθες το βράδυ, ότι το Κατάρ επιστρέφει για το…Ελληνικό.


Σύμφωνα με ανώτατες κυβερνητικές πηγές, το κρατίδιο του Κατάρ εκδήλωσε και πάλι ενδιαφέρον να συμμετάσχει στο διαγωνισμό για την έκταση του Ελληνικού, ένα περίπου μήνα μετά την αποχώρησή του, που αποτέλεσε ένα αρνητικό σημάδι.
 
read more...
Feb19 2/19/2013 11:57:00 AM by Giannis

 Φρένο σε περισσότερες και μικρότερες δόσεις για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων χρεών στο Δημόσιο βάζει το υπουργείο Οικονομικών, προσγειώνοντας τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν για νέα ευνοϊκότερη ρύθμιση.

Η «στροφή» του υπουργείου που κάνει λόγο για «τεχνικές βελτιώσεις στο υφιστάμενο καθεστώς» αποδίδεται και στον φόβο γενικευμένης στάσης πληρωμών των φορολογουμένων εν αναμονή νέας ρύθμισης.
read more...
Feb19 2/19/2013 10:52:00 AM by Giannis

 Δάσκαλοι και καθηγητές συμμετέχουν στη μεθαυριανή (Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου) απεργία της ΑΔΕΔΥ- ΓΣΕΕ, όπως ήδη έχουν ανακοινώσει οι ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών, ΔΟΕ και ΟΛΜΕ.

Στην ανακοίνωση που είχαν εκδώσει από τις αρχές Φεβρουαρίου, οι καθηγητές τονίζουν, μεταξύ άλλων, ότι θα συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις της 20ής Φεβρουαρίου εναντίον των οικονομικών πολιτικών που εφαρμόζονται, οι οποίες -όπως σημειώνουν- εξαθλιώνουν τον κλάδο, καθώς η μείωση των αποδοχών των εκπαιδευτικών είναι πλέον σε δραματικά επίπεδα, αγγίζοντας το 45%.
 
read more...
Feb18 2/18/2013 11:41:00 AM by Giannis

 Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο υπουργείο Οικονομικών σχετικά με  τον ενιαίο φόρο των ακινήτων. Και αυτό επειδή τα διεκδικούμενα έσοδα δεν μπορούν να είναι λιγότερα από 3 δισ. ευρώ.

 
Η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών πιστεύει ότι χωρίς τη φορολόγηση του συνόλου της περιουσίας των Ελλήνων, έστω και με μικρούς συμβολικούς συντελεστές, δεν μπορούν να εισπραχθούν τα προβλεπόμενα στον προϋπολογισμό έσοδα. 
read more...
Feb18 2/18/2013 11:22:00 AM by Giannis

 Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών αρχών μπαίνουν πλέον όλες οι συναλλαγές ώστε να συγκεντρώνονται πληροφορίες και να προχωρούν σε διασταυρώσεις οι αρμόδιες υπηρεσίες.

 
Ετσι πλέον θα φακελώνονται ηλεκτρονικά όχι μόνο καταθέσεις, κάρτες, δάνεια, μετοχές αλλά και οι συναλλαγές του πολίτη με τράπεζες, χρηματιστήρια, θεραπευτήρια, ταμεία, επιχειρήσεις ιδιωτικής ασφάλισης, εταιρείες τηλεφωνίας, παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας και εταιρείες ύδρευσης.
read more...
Feb15 2/15/2013 12:41:00 PM by Giannis

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών ενημερώνει τους συνταξιούχους του Τομέα Ασφάλισης Ναυτικών και Τουριστικών Πρακτόρων (ΤΑΝΤΠ), του Τομέα Επικουρικής Ασφάλισης Αρτοποιών (ΤΕΑΑ) και του Τομέα Επικουρικής Ασφάλισης Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων (ΤΕΑΠΥΚ), ότι παρατείνεται η διενέργεια απογραφής στις Τράπεζες ή τα ΕΛΤΑ, με φυσική παρουσία και στις υπηρεσίες του ΟΑΕΕ δι’ αντιπροσώπου μέχρι και τις 22 Φεβρουαρίου.

read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω