Apr11 4/11/2013 2:00:00 PM by Giannis
Αυτόφωρο για τους βασανιστές ζώων και μήνυση χωρίς την καταβολή του παραβόλου των 100 ευρώ -που ισχύει για τις άλλες περιπτώσεις μηνύσεων- αφού πρόκειται για αυτεπαγγέλτως διωκόμενο αδίκημα, ζητεί με ερμηνευτική εγκύκλιο της νομοθεσίας προστασίας των ζώων ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ρούσσος-Εμμανουήλ Παπαδάκης ανοίγοντας ομπρέλα προστασίας στους τετράποδους αδέσποτους και μη. 
read more...
Apr11 4/11/2013 12:01:00 PM by Giannis
Πολυθνική συμμορία πραγματοποίησε 79 συναλλαγές σε βάρος πελατών τράπεζας
 
Οκτώ άτομα κατηγορούνται, και άλλα σαράντα εμπλέκονται για υποκλοπή στοιχείων από λογαριασμούς πελατών τράπεζας οι οποίοι χρησιμοποιούσαν το διαδίκτυο για τις συναλλαγές τους.
 

Η πολυεθνική συμμορία προσέγγιζε στην συνέχεια άλλους πελάτες, που είχαν μεγάλα χρέη σε οργανισμούς κοινής ωφέλειας αλλά και ασφαλιστικά ταμεία και προσφέρονταν να αποπληρώσουν τα χρωστούμενα, με χρήματα άλλων, σε αντάλλαγμα προμήθειας 10%. 

read more...
Apr11 4/11/2013 10:18:00 AM by Giannis
 
Κι όμως υπάρχουν ακόμη τρόποι να μειωθεί ο φόρος που πληρώνουν μισθωτοί και συνταξιούχοι. Υπάρχουν συγκεκριμένες δαπάνες οι οποίες εκπίπτουν σε ποσοστό 10% και καλό είναι να τις συμπληρώσετε στη φορολογική δήλωση.

Σύμφωνα με το άρθρο 9 του φορολογικού κώδικα από τα εισοδήματα του 2012 είναι δυνατό να προκύψει ποσό μείωση τους φόρου, το οποίο όμως δεν μπορεί να ξεπερνάει τις 3.000 ευρώ. Μπορούν λοιπόν χιλιάδες πολίτες να μειώσουν ή και να εκμηδενίσουν τη φορολογική τους επιβάρυνση. 

read more...
Apr10 4/10/2013 12:50:00 PM by Giannis
Έτοιμη να αφήσει το τιμόνι του ΚΚΕ, φέρεται να είναι η επί 22 χρόνια Γενική Γραμματέας του, Αλέκα Παπαρήγα.
 

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» επικαλείται πληροφορίες, αλλά και συνεντεύξεις της κυρίας Παπαρήγα, σημειώνοντας ότι η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ είναι πολύ κοντά στην απόφαση να μη θέσει πάλι υποψηφιότητα για γενική γραμματέας. 

read more...
Apr10 4/10/2013 11:33:00 AM by Giannis
Κορίτσια που πουλούν χαρτομάντιλα και λουλούδια, αγόρια που καθαρίζουν τα τζάμια των αυτοκινήτων στα φανάρια, παιδιά που ζητιανεύουν στους δρόμους.
 
Για περίπου έξι χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα, ανάμεσά τους παιδιά ηλικίας ακόμη και 5 χρόνων, ο δρόμος είναι το σπίτι τους, η ζωή τους.
 

Τα παιδιά αυτά, τα «Παιδιά του Δρόμου», κατάγονται κυρίως από άλλες χώρες, όπως η Βουλγαρία και η Ρουμανία και έχουν έρθει στην Ελλάδα μαζί με τις οικογένειές τους για να δουλέψουν. 

read more...
Apr10 4/10/2013 10:44:00 AM by Giannis
Η παράταση αφορά τα δίκυκλα με άδεια κυκλοφορίας έως 31/12/2001
 

Παρατείνεται έως και 25 Μαΐου, η προθεσμία να προσέλθουν οι κάτοχοι των δικύκλων μοτοσικλετών για τεχνικό έλεγχο στα δημόσια και ιδιωτικά ΚΤΕΟ της Περιφέρειας Αττικής, μετά το συνωστισμό που παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες στα ΚΤΕΟ της πρωτεύουσας. 

read more...
Apr9 4/9/2013 12:41:00 PM by Giannis
 

 

Το ξενοδοχείο - ορόσημο της ελληνική πρωτεύουσας εγκαινιάστηκε στις 20 Απριλίου 1963

 

 

 

Πενήντα χρόνια από τη λειτουργία του γιορτάζει το Hilton Αθηνών, ξενοδοχείο-ορόσημο για την ελληνική πρωτεύουσα. «Συμφωνώ με όσους πιστεύουν ότι το ξενοδοχείο Hilton Αθηνών είναι το ωραιότερο Hilton του κόσμου», είχε δηλώσει ο ιδρυτής της γνωστής ξενοδοχειακής αλυσίδας Κόνραντ Χίλτον, στην τελετή επίσημων εγκαινίων που έγινε στις 20 Απριλίου 1963, με τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις που συγκέντρωσαν εκλεκτούς καλεσμένους απ' όλον τον κόσμο και αποτέλεσαν πρωτοφανές γεγονός για τα κοσμικά χρονικά της πόλης. 

read more...
Apr9 4/9/2013 11:04:00 AM by Giannis

Παρουσία πολλών νέων μελών της Δημοκρατικής Αριστεράς, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Απριλίου στο Γέρακα η ανασυγκρότηση της οργάνωσης Δήμου Παλλήνης (Γέρακας , Παλλήνη, Ανθούσα) της Δημοκρατικής Αριστεράς. Στην ιδρυτική συνεδρίαση παρευρέθηκαν και τοποθετήθηκαν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, το Μέλος  της Ε.Ε. και  υπεύθυνος του Οργανωτικού, Χρήστος Μαυροκεφαλίδης και η Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Ανατολικής Αττικής, Άννυ Βλαχοπουλιώτη.  

read more...
Apr8 4/8/2013 10:49:00 AM by Giannis
Πρόγραμμα διάθεσης του χρησιμοποιημένου ηλεκτρονικού εξοπλισμού έχει αναπτύξει η Βουλή, με στόχο την ενίσχυση εκπαιδευτικών μονάδων αλλά και κοινωφελών...

φορέων που αδυνατούν να αποκτήσουν ηλεκτρονικό εξοπλισμό.  

read more...
Apr8 4/8/2013 10:32:00 AM by Giannis
 
Έρχονται τσουχτερά πρόστιμα για τους παραβάτες
 

Προθεσμία έως την ερχόμενη Δευτέρα 15 Απριλίου έχουν οι ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων για να τα ασφαλίσουν.  

read more...

Text/HTML

Minimize

test

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω